Mol Liga: 2020-ig hosszabbított az UTE vezetőedzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.21. 13:02
A jégkorong Mol Ligában szereplő UTE meghosszabbította Szilassy Zoltán vezetőedző szerződését.

A hírt az újpesti csapat hivatalos honlapján jelentette be. A 42 esztendős Szilassy hároméves, 2020-ig szóló megállapodást kötött a klubbal.

Eltelt három év, és azt gondolom, nagyon nagyot lépett előre az egész szakosztály, beleértve a felnőtt- és az utánpótláscsapatokat is. Évről évre sikerült mindig jobbá válnunk, fejlődtünk, de nyilván még nem értünk az út végére, és ez volt az a belső érzés, hogy szeretek Újpesten lenni, szeretem a körülöttem dolgozókat, edzőket, vezetőket, a stábot, de a legfontosabb, hogy a csapatot nagyon szeretem. Ez volt az, ami eldöntötte a kérdést a miskolci távozás ellenében” – mondta el a hosszabbítása után Szilassy Zoltán.

„A másik dolog, hogy Ancsin János bízik bennem és támogat, egy másik munkakörrel is megbízott a vezetőedzői teendők mellett, ami egyrészt hosszú távú feladat, egy jó koncepció és egy remek struktúra felépítésére ad lehetőséget. Bár a Miskolc ajánlata erős volt, ebben nem tudott konkurálni az Újpestével. Természetesen nagyon nagy megtisztelés, hogy a sorozatban három bajnoki címet nyerő csapat egy – szintén – hároméves szerződéssel szeretett volna elcsábítani. Itt is szeretném megköszönni nekik a megkeresést, hogy rám gondoltak. Éreztem, hogy ott is komolyan számolnak velem, de az előbb felsorolt okok miatt inkább az UTE ajánlatát fogadtam el.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik