PSG: „Ha kifütyülik a világ legjobbját…” – Ronaldinho megvédte Messit

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2022.04.01. 12:25
null
„Lassan a testtel!” – mondhatná Ronaldinho (Fotó: AFP)
Továbbra is témát szolgáltat a francia és a nemzetközi sportsajtóban a PSG szurkolói és játékosai közti feszült viszony. Mint ismert, a párizsiak rajongói a Bajnokok Ligájából való kiesés után több játékosukat, például Neymart és Lionel Messit is kifütyülték a következő mérkőzésen. Ezzel kapcsolatban nyilatkozott most Ronaldinho, aki korábban maga is szerepelt a Paris Saint-Germainben.

A visszavonult brazil labdazsonglőr – aki 2001-től 2003-ig erősítette a francia klubot – védelmébe vette Messit, akivel korábban Barcelonában csapattársak voltak.

„Nehéz dolga van, mert hosszú éveken át teljesen más játékot játszott, és most egy jó ideje változatlanul futballozó csapathoz került – osztotta meg véleményét 2005 aranylabdása az As nevű spanyol lappal. – Még nem szokott hozzá a helyzethez, de ez önmagától jön majd. Teljesen normális ez a szituáció, csak időre van szüksége.”

Ronaldinho az argentin támadót érintő szurkolói véleménynyilvánításra is reflektált.

„Nem értem, miért fütyülték ki. Ha Messit kifütyülik, semmi sem marad! Ha kifütyülik a világ legjobbját, kinek fognak tapsolni? Nem értem!”

Korábban Thierry Henry is elmondta a véleményét az esettel kapcsolatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik