Vb 2014: újabb ghánai balhé, Boateng nem lesz válogatott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.02. 20:00
A ghánai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Kwesi Appiah elmondta, nem csak Kevin Prince-Boatenggel és Sulley Muntarival akadt problémája a vb-n.

„Amikor egyeztettünk a tréning után, az egyik segítőm jelezte, hogy Essien nem volt hajlandó edzeni. Természetesen fel is jegyeztem ezt, és vártam a vezetőség reakcióját, de mivel a vb számunkra itt véget is ért, nem történt semmi. Ennél többet erről nem is szeretnék mondani" – mondta Appiah a válogatott legutóbbi sajtótájékoztatóján.

Újabb titokra derült fény, Essien sem edzett (Fotó: ghanasoccernet.com)
Újabb titokra derült fény, Essien sem edzett (Fotó: ghanasoccernet.com)

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Kevin-Prince Boatenget és Sulley Muntarit fegyelmi okokból tették ki a ghánai labdarúgó-válogatott vb-keretéből, éppen a portugálok elleni sorsdöntő csoportmérkőzésük előtt. Bár Boateng ezt követően megpróbálta kimagyarázni magát, úgy tűnik, Appiah-t nem sikerült meggyőznie.

„Olyan játékosokra van szükségem, akik készek akár az életüket is adni ezért az országért, és ezért a válogatottért. Kevin Prince-Boatenggel nem számolok a jövőben, amíg én vagyok a szövetségi kapitány, ő nem kap meghívót" – tette hozzá a ghánai mester.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik