Vb 2014: Schumachernek nyertük meg a vb-t - Podolski

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.21. 07:17
A világbajnok német futballválogatottat az F1-es Német Nagydíjon képviselő Lukas Podolski azt üzente a decemberi síbalesete után lábadozó Michael Schumachernek, hogy a nationalelf neki nyerte meg a brazíliai tornát.

„Sok erőt kívánok Michaelnek, remélem, mihamarabb lábra állhat. Brazíliában neki nyertük meg a világbajnokságot" – mondta Podolski, aki, bára lengyel Gliwicében született, kölni játékosként Schumacher földijének számít, ezért nem meglepő, hogy a német válogatott játékosai közül ő beszélt a hétszeres világbajnokról, akinek felébredéséről és Grenoble-ból Lausanne-ba szállításáról épp a német válogatott első brazíliai mérkőzésének napján adtak ki hivatalos közleményt.Podolski, aki, bára lengyel Gliwicében született, kölni játékosként Schumacher földijének számít, ezért nem meglepő, hogy a német válogatott játékosai közül ő beszélt a hétszeres világbajnokról, akinek felébredéséről és Grenoble-ból Lausanne-ba szállításáról épp a német válogatott első brazíliai mérkőzésének napján adtak ki hivatalos közleményt.

LUKAS PODOLSKI EXKLUZÍV NYILATKOZATOT ADOTT A NEMZETI SPORTNAK AZ F1-ES NÉMET NAGYDÍJON, AMELYET LAPUNK HÉTFŐI SZÁMÁBAN OLVASHAT EL.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik