Vb 2014: Nem a spanyoloké lesz az aranyérem - Figo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.20. 20:42
Luis Figo, a portugál labdarúgás aranylabdása, aki pályafutása során tíz idényt húzott le a spanyol élvonalban, az idei vb esélyit illetően azt találta mondani, hogy a spanyolok aligha védik meg a címüket.

„Nem hinné, hogy a spanyolok képesek lennének megnyerni a világbajnokságot. Nincs meg nekik az ehhez szükséges képességük. Nagyon nehéz feladat lesz megvédeni a címüket, bár nem is lehetetlen – latolgatta az esélyeket Luis Figo. – Brazíliát ellenben segítei majd a hazai pálya, egy ország áll mellettük, mögöttük, Luis Felipe Scolari pedig remek edző, és megvan a kellő tapasztalata egy ilyen nagy tornához. Az ellenfeleknek nagyon nehéz dolguk lesz Brazília ellen, leginkább a fanatikus hazai drukkerek miatt. Portugáliának hosszú utat kell bejárnia, ha el akar jutni a döntőig. A mi országunkban csupán tizenegymillió ember él, nagyon nehéz ebből kiválasztani azt a tizennyolc-húsz embert, aki eredményt érhet el egy vb-n. Az együttes szereplése nagyban függ Cristiano Ronaldo teljesítményétől.”Luis Figo. – Brazíliát ellenben segítei majd a hazai pálya, egy ország áll mellettük, mögöttük, Luis Felipe Scolari pedig remek edző, és megvan a kellő tapasztalata egy ilyen nagy tornához. Az ellenfeleknek nagyon nehéz dolguk lesz Brazília ellen, leginkább a fanatikus hazai drukkerek miatt. Portugáliának hosszú utat kell bejárnia, ha el akar jutni a döntőig. A mi országunkban csupán tizenegymillió ember él, nagyon nehéz ebből kiválasztani azt a tizennyolc-húsz embert, aki eredményt érhet el egy vb-n. Az együttes szereplése nagyban függ Cristiano Ronaldo teljesítményétől.”

A portugál klasszis a szombati BL-döntőre persze mi mást is jósolhatott volna, mit Real-sikert. Figo a legutóbbi, 2002-es BL-győzelemből aktív galaktikusként vette ki a részét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik