Vb 2014: kiderült, mi történt Prandelli és Balotelli között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.26. 04:16
A La Gazzetta dello Sport kiderítette, hogy mi történt Prandelli és Balotelli között az olasz–uruguayi meccs szünetében.

Az AC Milan csatára és a squadra azzurra vereség után leköszönő szövetségi kapitánya korábban jó viszonyt ápolt, ám úgy tűnik, hogy a natali csoportmérkőzés alatt visszafordíthatatlanul megromlott a kapcsolatuk, és a szünetben történtek a kiesés felé taszították az olaszokat.

„Változtass a hozzáállásodon vagy tíz perc után le kell cseréljelek!” – mondta állítólag az öltözőben Prandelli Balotellinek, mert nem tetszett neki a csatár flegma játéka. A csapattársak nyilatkozataiból – például a csapattársát élesen bíráló Daniele De Rossiéból – sejteni lehetett, hogy Balotellivel nemcsak taktikai gondok voltak, ám a felszólítás után állítólag kifejezetten tiszteletlen volt a kapitánnyal, folyamatosan motyogott az orra alatt, azt mondta a társaknak, hogy higgyenek benne, ne akarják megbéklyózni.

Prandelli ekkor csendre intette Balotellit, és amellett határozott, hogy még a szünetben lecseréli a játékost, akinek a helyére Marco Parolót küldte be. Balotelli pedig a folytatásban a többiektől elkülönülve nézte meg a második félidőt, majd egyedüliként nem várta meg Prandellit az öltözőben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik