Vb 2014: fordulat - Jennifer Lopez mégis fellép a megnyitón

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2014.06.11. 09:30
null
Jennifer Lopez (balra) mégis ott lesz a megnyitón
Mégis fellép a csütörtökön kezdődő brazíliai labdarúgó-világbajnokság megnyitóján Jennifer Lopez, így a rapper Pitbull és a brazil Claudia Leitte vele együtt adja elő a torna hivatalos dalát.

 

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) annyit közölt vasárnap, hogy az amerikai színésznő, énekesnő „produkciós okokból” nem lép fel. Jennifer Lopez sajtósai szintén nem adtak magyarázatot arra, hogy a híresség miért marad távol az eseménytől. Sajtóhírek szerint olyan költségeket (magánrepülős utazás, a teljes stáb szállása) akart a szervezőkkel kifizettetni, amelyre azok nem voltak hajlandóak.

A FIFA aztán kedden bejelentette, hogy a Brazília–Horvátország mérkőzés előtt az amerikai Lopez, a kubai-amerikai Pitbull és Claudia Leitte adja elő a We Are One című dalt Sao Paulóban az Olodum nevű együttes kíséretében. A mintegy 25 perces ceremóniát nagyjából 62 ezer néző láthatja a helyszínen. Az énekesnő állítólag a kiadója nyomására változtatta meg korábbi döntését, miután meggyőzték, hogy hiba lenne kihagyni egy ilyen nézett eseményt.

A We Are One című számot sokan bírálták Brazíliában, mondván, hogy nem felel meg a dél-amerikai nemzet bossa novához szokott ízlésének, emellett külföldi előadók éneklik, javarészt angolul és spanyolul. Claudia Leitte csak néhány másodpercig énekel portugálul a dal végén.

A 2010-es dél-afrikai vb hivatalos dala, a Waka Waka világsláger lett. Azt a számot a kolumbiai énekesnő, Shakira és a dél-afrikai Freshlyground nevű zenekar készítette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik