Vb 2014: Cahill sem lesz ott a San Marino elleni selejtezőn

Vágólapra másolva!
2013.03.19. 16:01
Gary Cahill, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea, és az angol válogatott védője is kiesett a világbajnoki selejtezőkre készülő nemzeti csapatból, miután a vasárnapi West Ham United elleni bajnokin térdsérülést szenvedett.

A Chelsea játékosa a West Ham ellen 2–0-ra megnyert vasárnapi bajnokit még végigjátszotta, azonban a mérkőzés után térdfájdalmai miatt a „kékek" orvosi stábja megvizsgálta, és úgy ítélte meg, hogy a játékos sérülése annyira komoly, hogy nem lehet ott a San Marino elleni pénteki vb-selejtezőn. A huszonhét éves védő ennek ellenére elutazik az angol kerettel, annak reményében, hogy a Montenegró elleni keddi mérkőzésen már ő is pályára léphet.

Mint ismert, az angol válogatottba két év után visszahívott Rio Ferdinand hétfőn arról értesítette Roy Hodgson szövetségi kapitányt, hogy nem tudja vállalni a játékot a két márciusi selejtezőn, így már két embert veszített eredetileg kihirdetett keretéből az angol csapat. Hodgson Steven Caulkert, a Tottenham 21 éves játékosát, és Steven Taylort, a Newcastle 27 éves védőjét hívta be a két játékos helyére.

Az angolok pénteken 21 órakor San Marino ellen, majd kedden szintén 21 órakor Montenegró ellen lépnek pályára vb-selejtezőn. Az angolok eddigi négy mérkőzésükből kettőt megnyertek, két találkozón pedig döntetlent játszottak, így jelenleg csoportjuk második helyén állnak, két ponttal lemaradva Montenegró mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik