Vb 2014: Besic kezdő volt, és remekelt; kiütéses siker

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.22. 19:06
Bosznia-Hercegovina válogatottja a saját U21-esek elleni edzőmérkőzéssel kezdte meg a közvetlen felkészülést a nyári labdarúgó-világbajnokságra, és 5–0-s győzelmet aratott. Muhamed Besic, a Ferencváros játékosa kezdőként kapott szerepet a felnőttválogatottban, és egybehangzó vélemények szerint kitűnő teljesítményt nyújtott.

Bosznia-Hercegovina a Begovic – Mujdza, Sunjic, Spahic , Salihovic – Besic – Pjanic, Medunjanin – Misimovic – Ibisevic, Dzeko összeállításban kezdte a mérkőzést, amely előtt a Balkán-félszigeti áradások áldozataira emlékeztek.Begovic – Mujdza, Sunjic, Spahic , Salihovic – Besic – Pjanic, Medunjanin – Misimovic – Ibisevic, Dzeko összeállításban kezdte a mérkőzést, amely előtt a Balkán-félszigeti áradások áldozataira emlékeztek.

A bosnyák A-válogatott az első félidőt Salihovic és Ibisevic gólja révén kétgólos vezetéssel zárta, majd a fordulás után kétszer Visca és Ibisevic talált be. A jótékonysági mérkőzés bevételét – ötvenezer eurót – az árvízkárosultak javára fordítják. Besic védekező középpályásként kapott lehetőséget, teljesítményét a szurkolók és a bosnyák szaklapok egybehangzóan dicsérik, a beszámolók szerint az első félidőben csapata legjobbja volt, míg a második 45 percben Izet Hajrovic és Edin Visca remekelt.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

JÓTÉKONYSÁGI MÉRKŐZÉS
Bosznia-Hercegovina–Bosznia-Hercegovina U21 5–0 (2–0)
G:
Ibisevic (2), Visca (2), Salihovic

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik