Vb 2014: Balotelli kezd, Bonucci kispados, Buffon kérdéses?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.14. 10:50
Elképzelhető, hogy kihagyja az olaszok magyar idő szerint ma éjfélkor kezdődő angolok elleni világbajnoki mérkőzését Gianluigi Buffon, mert megsérült a squadra azzurra utolsó edzésén.

A Juventus kapuvédőjének a bokája sérült meg, ezért nem tudta befejezni a tréninget, helyette vizsgálatoknak vetették alá, és valószínűleg csak a meccs előtt derül ki, tudja-e vállalni az olaszok bemutatkozó fellépését Brazíliában.

Cesare Prandelli szövetségi kapitány gondjai megszaporodtak az elmúlt napokban, ugyanis az AC Milan szélső hátvédje, Mattia De Sciglio is a vb helyszínén sérült már meg, ő biztosan kihagyja a manausi összecsapást.

A La Gazzetta dello Sport tudósítója szerint öt középpályással kezd majd az olasz válogatott, előreláthatóan Buffon – Darmian, Paletta, Barzagli, Chiellini – De Rossi – Candreva, Pirlo, Verratti, Marchisio – Balotelli felállásban, a rózsaszín lap szerint Abate helyett Chiellini kap helyet a védelem bal oldalán, és a Juventus-védők közül Bonucci ezúttal csak a kispados lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik