Vb 2014: az ismét szőke Balotelli idegesen tweetelt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.26. 09:16
null
Mario Balotelli szőkített hajjal (Fotó: Twitter)
Az olasz labdarúgó-válogatott támadója, Mario Balotelli Twitter-oldalán ingerült hangvételű bejegyzést tett közzé, és ismét kiszőkítette a haját.

A Daniele De Rossi által élesen kritizált Balotelli újra feltűnést keltett, egyrészt ismét érdekes frizurát csináltatott magának, másrészt Twitter-oldalán az alábbi bejegyzést tette közzé.

„Huszonhárom éves vagyok, és az, hogy olasz lettem, nem választás kérdése, mert itt születtem, és mindig is itt éltem. Sokat reméltem a vébétől, ezért dühös és csalódott vagyok. Igen, lehet, hogy nem lőttem gólt Costa Rica ellen, és akkor mi van? Mindent rám akartok kenni, csak azért, mert Mario Balotelli mindent megtett a hazájáért, és nem csinált semmi rosszat (viselkedési értelemben). Szóval keressetek újabb kifogást, de Mario Balotelli lelkiismerete tiszta, és készen áll arra, hogy még erősebb legyen ezek után, mint valaha, és felemelt fejjel lépjen tovább.”

„Büszke vagyok rá, hogy mindent megtettem a hazámért. Talán mondhatják, hogy nem vagyok olasz. Az afrikaiak sohasem hagyják cserben a »testvérüket«. SOHA! Nem az a szégyen, hogy nem lősz gólt vagy nem futsz eleget, hanem az ilyen dolgok...”

Balotelli azután írta ki ezt a bejegyzést, hogy az Uruguaytól elszenvedett vereség és a vb-búcsú után megromlott a viszonya Prandellivel.

„Változtass a hozzáállásodon, vagy tíz perc után kénytelen leszek lecserélni!” – mondta az öltözőben Prandelli Balotellinek, mert nem tetszett neki a csatár flegma játéka. A csapattársak nyilatkozataiból sejteni lehetett, hogy Balotellivel nemcsak taktikai gondok voltak, ám a felszólítás után állítólag kifejezetten tiszteletlen volt a kapitánnyal, folyamatosan motyogott az orra alatt, és azt mondta a társaknak, hogy higgyenek benne, ne akarják megbéklyózni.

Prandelli ekkor csendre intette Balotellit, és amellett határozott, hogy még a szünetben lecseréli a játékost, akinek a helyére Marco Parolót küldte be. Balotelli pedig a folytatásban a többiektől elkülönülve nézte meg a második félidőt, majd egyedüliként nem várta meg Prandellit az öltözőben.

BOMBA! – ROBBANJ RÁ!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik