Vb 2014: Anglia és Hodgson a szélső sérülése miatt aggódik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.05. 08:58
Az angol labdarúgó-válogatott szélsője, Alex Oxlade-Chamberlain megsérült szerda este az Ecuador elleni felkészülési mérkőzésen, tíz nappal a válogatott első világbajnoki mérkőzése előtt. Mindez érthetően nagy aggodalomra adott okot az angoloknál.

Az angol válogatott 2–2-es döntetlent játszott szerda este Ecuadorral, az Arsenal szélsőjét a 63. percben kellett lecserélni sérülés miatt. Oxlade-Chamberlain a szezon nagy részét térdproblémái miatt kihagyta, de Roy Hodgson mindenképpen számított rá a vb-keretben. A szövetségi kapitány elismerte, van okuk aggódni a korai csere miatt. 2–2-es döntetlent játszott szerda este Ecuadorral, az Arsenal szélsőjét a 63. percben kellett lecserélni sérülés miatt. Oxlade-Chamberlain a szezon nagy részét térdproblémái miatt kihagyta, de Roy Hodgson mindenképpen számított rá a vb-keretben. A szövetségi kapitány elismerte, van okuk aggódni a korai csere miatt.

„Oxlade-Chamberlain esete aggaszt engem, aláfordult a térde egy ütközés során – mondta Hodgson. – A sérüléssel kapcsolatban csütörtökön leszünk okosabbak. Jack Wilshere és Luke Shaw lecserélése is elővigyázatosságból történt.”

Anglia június 15-én 0.00-kor kezdi meg a világbajnokságot Olaszország ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik