Ki legyen a riporterkirálynő? Támad Dél-Amerika! - fotók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.06. 22:31
Közeledik a vb vége, már láttuk a teljes mezőnyt, ideje tehát értékelni a teljesítményeket és királynőt választani! Hogy miről beszélünk? Természetesen a világbajnokság riportereinek szépségversenyéről!

A chilei Jhendelyn Nunez láthatóan mindent megtett érte, hogy megnyerje versenyünket – de tényleg ő a legszebb?
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A FOTÓRA!
A chilei Jhendelyn Nunez láthatóan mindent megtett érte, hogy megnyerje versenyünket – de tényleg ő a legszebb? 
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A FOTÓRA!
A chilei Jhendelyn Nunez láthatóan mindent megtett érte, hogy megnyerje versenyünket – de tényleg ő a legszebb? A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A FOTÓRA!

 

Négy éve Dél-Afrikában egyértelműen Sara Carbonero volt a legnagyobb csillag a riporternők között, amihez az is hozzájárult, hogy – akkor még kedvese – Iker Casillas és csapata, Spanyolország remekelt, és a csúcsig menetelt. A mezőnyt végigtekintve ugyanakkor Carbonero esélyei a címvédésre talán még rosszabbak, mint a seleccióné voltak – pedig a labdába rúgásig ezen a téren Casillasék nem is álltak rosszul...

Szóval a világbajnokság közvetítőtársaságai valamiért úgy vélték, hogy a női riporterek, műsorvezetők jót tesznek a nézettségnek, ezért a korábbiakhoz képest Brazíliából a sportközegben ugyancsak feltűnő jelenségnek számító hölgyek sokasága jelentkezik be a friss hírekkel, véleményekkel – különösen a dél- és közép-amerikai tévétársaságoknak köszönhetően. Hogy mást ne mondjuk, a vb riporterkirálynői címéért öt kolumbiai tudósító is harcba. De hogy köztük van-e a legszebb? Azt már döntsék el önök!

 


SZAVAZÁS

Ön szerint ki a legszebb riporternő Brazíliában?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik