Argentína: Di Stéfano Messit kérte csapatkapitánynak - volt is már

Vágólapra másolva!
2011.11.03. 07:22
Címkék
Alfredo Di Stéfano szerint Lionel Messi, a jelen egyik legnagyobb futballcsillaga megérdemelné, hogy az argentin válogatott csapatkapitánya legyen. A Real Madrid egykori kiváló támadója úgy véli, a Barcelonában sziporkázó Messi a nemzeti együttesben is jobban játszana, ha megkapná a kapitányi karszalagot.

„Messi olyan kapitány lenne, aki elbátortalanítja az ellenfelet, akárcsak annak idején Maradona. Megérdemli, hogy övé legyen a kapitányi karszalag, egészen egyszerűen azért, mert minden feltételnek megfelel: harcos és mérhetetlenül tehetséges – indokolta álláspontját Di Stéfano az argentin futballszövetség magazinjában. – Meg vagyok győződve róla, hogy egy ilyen döntés nagyobb egységet teremtene a csapaton belül, s ő maga is erősödne a pozíciója révén, noha ahhoz, hogy játékának színvonalát emelje, nem szükséges kapitánynak lennie.”

A legenda frissen megjelent nyilatkozatával csupán az a probléma, hogy mostanában Messi volt az argentin válogatott csapatkapitánya – többek között a Venezuela ellen elveszített világbajnoki selejtezőn is…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik