Vb 2010: Van Persie a legjobbját fogja nyújtani - Van Marwijk

Vágólapra másolva!
2010.07.09. 18:00
Bert van Marwijk szövetségi kapitány szerint Robin van Persie a spanyolok elleni döntőben a legjobbját fogja nyújtani a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon. Dirk Kuyt igazi csapatjátékosként jellemezte az Arsenal támadóját.

„Robin játéka nagyon sokat javult az elmúlt mérkőzéseken, én pedig továbbra is nagyon bízom benne. A legjobbját fogja nyújtani a következő mérkőzésen" – állt ki csatára mellett Bert van Marwijk szövetségi kapitány.

Az Arsenal támadóját sok kritika érte vb alatt, a torna elején nagyon nem ment neki a játék, míg az elődöntőben már több jó megmozdulása is volt, de igazából már csak egy lehetősége van a bizonyításra.

„Robin nagyon tehetséges játékos. Már Uruguay elleni láthattunk néhány remek dolgot tőle, de ezen a világbajnokságon nagyon nehéz a csatároknak gólt szerezni, egyáltalán némi területet szerezni és helyzetet kialakítani. Robin azonban nagyon keményen dolgozik, egy igazi csapatjátékos" – védte társát immár Dirk Kuyt, aki az egyik legnagyobb pozitív meglepetését szolgáltatta eddig a tornának remek játékával.

Hollandia vasárnap 20.30-kor Spanyolországgal játszik a világbajnokság döntőjében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik