Vb 2010: sokan szeretnék, hogy távozzon az algériai kapitány

Vágólapra másolva!
2010.06.24. 08:07
Rabah Szadan, az algériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, sokan szeretnék, ha távozna posztjáról, de elmondása szerint ebben a kérdésben a szövetség elnökének kell döntenie. A szakember azután beszélt erről, hogy Algéria tegnap 1–0-ra kikapott az Egyesült Államoktól a világbajnokságon, és ezzel az utolsó helyen zárt a C-csoportban.  

„Azt hiszem, sokan szeretnék, hogy menjek, de meg kell várni, hogy mi a véleménye a szövetség elnökének, neki kell döntenie a jövőmmel kapcsolatban" – mondta Algéria szövetségi kapitánya, Rabah Szadan, miután csapata tegnap a világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában 1–0-ra kikapott az Egyesült Államoktól, ezzel rúgott gól nélkül, egy ponttal fejezte be szereplését.

„Úgy érzem, játékosaim kihozták magukból a maximumot. Huszonnégy év után szerepeltünk ismét világbajnokságon, nem lehetett csodát várni a csapattól" – tette hozzá a szakember.

Mint ismertes, a C-csoportból az Egyesült Államok jutott tovább elsőként, Anglia másodikként, a 3. helyen Szlovénia zárt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik