Videó: lejátszottuk a magyar–portugált, CR mozdulatában minden benne!

Vágólapra másolva!
2016.06.22. 11:34
Mint azt már egész Magyarország tudja, a mieink Portugália elleni, utolsó Eb-csoportmeccsén már jöhet az örömjáték, akármi is történjen, ott vagyunk a nyolcaddöntőben! Azért az sosem baj, ha előre tudjuk az eredményt, megnéztük hát az Európa-bajnokság hivatalos játékával, a Pro Evolution Soccerrel, mire megyünk Crsitiano Ronaldóék ellen!

Az első szimulációnk az Eb első meccse, a Franciaország–Románia találkozó volt, akkor az eredményt egy gól híján sikerült eltalálni, a győztes mindenesetre megvolt.a Franciaország–Románia találkozó volt, akkor az eredményt egy gól híján sikerült eltalálni, a győztes mindenesetre megvolt.

A folytatásban aztán jött az Ausztria–Magyarország meccs, ahol – bár sokan kételkedtek a Pro Evolution Soccer jóslatában – pontosan jött az eredmény.

Legutóbb az Izland elleni csoportmeccsre tippelt a PES, méghozzá magyar sikert, ám a játékban nem szerepel Szergej Karaszjov játékvezető, így az eredmény sem lehetett pontos.

Jöjjön hát a magyar–portugál! Külön érdemes egyébként Cristiano Ronaldo mozdulatára figyelni majd a magyar kapu előtt, abban benne van az egész Eb-je…

Ahogy azt olvasóink megszokhatták, a kontrollerhez most sem nyúltunk, gép a gép ellen játszott a legvalósághűbb szimuláció érdekében.

A Nemzeti Sport Online-nak az Európa-bajnokság hivatalos játékát, a Pro Evolution Soccer 2016-ot a PlayON biztosította!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik