Spanyolország: Del Bosque az irodájában fogadta Casillast

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.05. 23:26
null
A kapitány és a kapus rendezte a viszonyát (Fotó: marca.com)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség székházában vendégeskedett Iker Casillas. A 167-szeres válogatottsági rekorder 40 percet töltött a leköszönő szövetségi kapitány, Vicente del Bosque irodájában, akivel az Eb-búcsú után nem a legbarátságosabb módon viszonyultak egymáshoz.


Spanyol sajtóbeszámolók szerint a kapus és a szakember megbeszélte egymással a nézeteltéréseiket, amelynek végén egy közös kép készült a jelek szerint kibékülő felekről.

A napokban több részletben számolt be róla a nemzetközi, elsősorban a spanyol sajtó, hogy az Eb-n csak a cserék közé sorolt Casillas nehezményezte, hogy egyetlen Eb-meccsen sem léphetett pályára az Eb-nyolcaddöntős együttesben. Del Bosque ezzel kapcsolatban annyit mondott, hogy a kapusnak megromlott a viszonya a szakmai stábbal, a végén már nem is szóltak egymáshoz. A szövetségi kapitány az Eb után a keretbe meghívott játékosok közül egyedül neki nem köszönte meg a munkáját.

Del Bosque többször nyilatkozott arról, hogy a jövőben nem dolgozna szövetségi kapitányként, de a hivatalos bejelentésre még nem került sor. Ahogy Casillas válogatottbeli visszavonulására sem, bár a kapus még nem beszélt jövőbeli terveiről.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik