NS: Portugália Európa trónján! – hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2016.07.11. 00:19
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
♦ Gyenge meccs, emlékezetes kezdéssel és emlékezetes befejezéssel. Galambos Dániel és Csillag Péter kétoldalas tudósítása a párizsi hangulatról, CR7 sérüléséről és egy hosszabbításban esett váratlan találatról. Avagy véget ért az Európa-bajnokság.

♦ Borsi Gergely számba vette a mögöttünk lévő egy hónap legemlékezetesebb pillanatait – amelyeket ragyogó fotókon az olvasók is újraélhetnek.

♦ Bár a döntő csak 21 órakor kezdődött, Csillag Péter minden apró részletre odafigyelve értékelte két oldalon a 2016-os Európa-bajnokságot.

Nagy Ádám hétfőtől minden bizonnyal Bolognában, Dibusz Dénes megküzd a válogatott 1-es mezéért, Németh Krisztián pedig rajong az önbizalmat adó kapitányokért – avagy mi van a magyar hősökkel?

Tajti Mátyás Málagában – a Barcelonából távozó tehetség mégis marad Spanyolországban. Ugródeszkának megteszi – mondta Tajti Smahulya Ádámnak.

♦ Klein Ron Wimbledon skót királyát és cseh mesterét ünnepelte: Andy Murrayt és Ivan Lendlt.

+ és ha hétfő, akkor 4 oldalon ezúttal is Itt van Amerika! Hot-dog zabáló világbajnokkal és a Kevin Duranttal erősítő Golden State Warriorsszal.
Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek