FIFA 16: Lukaku zseniális szívatás áldozata lett – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.26. 15:18
Tökéletesen felépített csapdába csalták Romelu Lukakut a belga válogatottnál, a nevetés sem maradt el a kandikamerás szívatás végén.

Az Evertont szinte biztosan elhagyó támadó a belga válogatottal készül a nyári Európa-bajnokságra, de néha azért egy kis lazítás is belefér. A nemzeti csapat sajtósai meghívták a csatárt, hogy játsszon egy mérkőzést a FIFA 16 játékkal Cécile De Gernier, a női belga válogatott egyik sztárja ellen. Az Evertont szinte biztosan elhagyó támadó a belga válogatottal készül a nyári Európa-bajnokságra, de néha azért egy kis lazítás is belefér. A nemzeti csapat sajtósai meghívták a csatárt, hogy játsszon egy mérkőzést a FIFA 16 játékkal Cécile De Gernier, a női belga válogatott egyik sztárja ellen.

Gyakorlott FIFA-játékos lévén Lukaku elfogadta a kihívást, de nagyon meglepődött, amint kezébe fogta a kontrollert. Büszkesége csorbulni látszott, amikor úgy tűnt, egy lány móresre tanítja az egymás elleni mérkőzésen.

Valójában az történt, hogy az ellenfél csapatát nem Cécile De Gernier irányította, hanem Koen Weijland, a világ jelenlegi legjobb FIFA-játékosa. Érdemes figyelni Lukaku reakcióját, amikor lehull a lepel az átverésről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik