Eb 2016: szavazott a magyar mezre? Lehet, hogy Adidas-labdát nyert!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.21. 12:18
Egy héttel ezelőtt az Adidas, a Nemzeti Sport Online és az MTVA közös kezdeményezésében a szurkolók dönthettek arról, milyen mezben szerepeljen a magyar labdarúgó-válogatott a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon. Hatvanezer szavazat (like) érkezett a mezekre a Nemzeti Sport Online Facebook-oldalán, a résztvevők között kisorsoltunk tíz darab Adidas márkájú futball-labdát a magyar válogatott mezgyártójának jóvoltából.

A nyertesek megtalálják nevüket cikkünkben, de korábban már Facebook-üzenetben értesítettük őket. Azok a nyertesek, akik itt látják a nevüket, de nem kaptak üzenetet a nyereményről a Facebookon, ellenőrizzék a bejövő üzeneteknél az egyéb (others) mappát, előfordulhat, hogy ott landolt a levél, amelyben minden információt megtalálnak nyereményük átvételéről, kézbesítéséről.Facebook-üzenetben értesítettük őket. Azok a nyertesek, akik itt látják a nevüket, de nem kaptak üzenetet a nyereményről a Facebookon, ellenőrizzék a bejövő üzeneteknél az egyéb (others) mappát, előfordulhat, hogy ott landolt a levél, amelyben minden információt megtalálnak nyereményük átvételéről, kézbesítéséről.

A Nemzeti Sport Online Facebook-oldalán leadott szavazatok alapján a magyar válogatott szurkolói a hazai és az idegenbeli mez esetében is meggyőző fölénnyel döntöttek a klasszikus meggypiros és fehér mez mellett, a hajszálcsíkos verzió mindkét esetben alulmaradt.

 

Nyerteseinknek szívből gratulálunk!

Török Viktória
Szabó-Kovács Szilvia
Vitai Zoltán
Szakács Gábor
Glávits Kornél
Kalla Marcell
Tóth-Baltási Péter
Somogyvári Tibor
Kolláth Sándor
Hochman Dávid

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik