Eb 2016: RvP kidőlt, De Jong helyett De Jong a hollandoknál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.11. 16:06
Három változás történt a holland labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki-selejtezőre készülő keretében. Robin van Persie és Jordy Clasie pedig – bár a 23 fős listáról egyikőjük sem került le – kihagyja a Mexikó elleni felkészülési mérkőzést.

Davy Klaassen, Bruno Martins Indi és Nigel de Jong is megsérült, helyükre Guus Hiddink szövetségi kapitány Jeffrey Brumát, Leroy Fert és Luuk de Jongot hívta meg a Mexikó elleni felkészülési, valamint a Lettországgal szembeni Eb-selejtezőre.

Van Persie és Clasie is felkerült a sérülteklistájára, a két labdarúgó játékát azonban csak az első mérkőzésen nem kockáztatja meg a szakmai stáb, a másodikon már minden bizonnyal bevethetők lesznek.

A hollandok az Eb-selejtező A-csoportjában mindössze három pontot szereztek a lehetséges kilencből, Hiddink elmondása szerint, ha vereséget szenvednek a lettek ellen, távozik pozíciójából.

A 23 FŐS HOLLAND KERET
Kapusok:
Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Kenneth Vermeer (Feyenoord)
Védők:
Jeffrey Bruma (PSV), Ricardo van Rhijn (Ajax), Joël Veltman (Ajax), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Lazio), Gregory van der Wiel (PSG), Jetro Willems (PSV)
Középpályások:
Ibrahim Afellay (Olympiakosz Pireusz), Daley Blind (Manchester United), Jordy Clasie (Feyenoord), Davy Klaassen (Ajax), Wesley Sneijder (Galatasaray), Georginio Wijnaldum (PSV), Leroy Fer (Queens Park Rangers)
Támadók: Luuk de Jong (PSV) Memphis Depay (PSV), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie (Manchester United), Quincy Promes (Szpartak Moszkva), Arjen Robben (Bayern München)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik