Eb 2016: néhány hete a lábát törte, de ott van a keretben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.31. 16:46
Chris Coleman walesi szövetségi kapitány vállalta a kockázatot, kedden nevezte a labdarúgó Európa-bajnokságra Joe Ledleyt, aki nem egészen egy hónappal ezelőtt a lábát törte.

Chris Coleman szerint elképzelhető, hogy a Crystal Palace középpályása már a szlovákok elleni nyitányra felépül, de ha ez nem történne meg, az angolok elleni rangadón már biztosan pályára lép.

Természetesen ott van a keretben Gareth Bale is, aki a szombati, izomgörcsökkel „dúsított” BL-döntővel a lábaiban is „jobb állapotban lesz a következő felkészülési meccsünkön, mint néhány más játékosunk” – nyugtatta meg az aggodalmaskodókat a kapitány.

A védők közül Adam Matthews (Bristol City), Paul Dummett (Newcastle United) és Adam Henley (Blackburn Rovers), a középpályáról Emyr Huws (Huddersfield), a támadószekcióból pedig Tom Lawrence (Cardiff City), Tom Bradshaw (Walsall) és Wes Burns (Fleetwood Town) nem utazik az Eb-re a bő keretből.

WALES VÁLOGATOTTJÁNAK 23 TAGÚ EB-KERETE
Kapusok:
Wayne Hennessey (Crystal Palace), Owain Fon Williams (Inverness CT), Danny Ward (Liverpool)
Védők: Chris Gunter (Reading), Ashley Williams (Swansea), James Collins (West Ham United), Neil Taylor (Swansea), Ben Davies (Tottenham), James Chester (West Bromwich Albion), Jazz Richards (Fulham)
Középpályások: Joe Ledley (Crystal Palace), David Vaughan (Nottingham Forest), Aaron Ramsey (Arsenal), Andy King (Leicester City), David Edwards (Wolverhampton Wanderers), Joe Allen (Liverpool), George Williams (Gillingham), Jonathan Williams (MK Dons)
Támadók: Gareth Bale (Real Madrid), David Cotterill (Birmingham City), Sam Vokes (Burnley), Simon Church (Aberdeen), Hal Robson-Kanu (Reading)
Szövetségi kapitány: Chris Coleman

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik