Eb 2016: maratoni szexet ajánlottak Kokorinnak Magyarországról

Vágólapra másolva!
2016.06.18. 09:32
Az egyik leghíresebb orosz pornósztár 16 órás, maratoni szexet ígért Alekszandr Kokorinnak, ha a 25 éves játékos legalább két gólt szerez a franciaországi kontinensviadalon.

Alina Jeremenko, a szakmán belül Henessy néven ismert felnőttfilmes ismét felhívta magára és a Zenit Szentpétervár támadójára a figyelmet. A jelek szerint a hölgy nagyon szeretné, ha Kokorin végre magáévá tenné, hiszen nem ez az első ilyen ajánlata a labdarúgó számára.

A 26 éves „művész” egy évvel ezelőtt is 16 órás együttlétet ígért az akkor még a Dinamo Moszkvában futballozó játékosnak. Akkor öt gólt kellett volna elérnie az orosz válogatott labdarúgónak a bajnokság utolsó tíz meccsén – ez nem sikerült neki, így elmaradt a közös éjszaka.

Kokorinnak nem igazán megy az utóbbi időben a góllövés, a 2015–2016-os idényben mindössze hatszor volt eredményes a bajnokságban.

A franciaországi Európa-bajnokságon Anglia ellen 90, Szlovákia ellen 75 percet játszott. Gólt még nem szerzett. Az oroszok Walesszel találkoznak hétfőn, és könnyen lehet, hogy ez lesz az utolsó esélye a gólszerzésre Kokorinnak a tornán.

A Daily Star egy tavaly áprilisi cikkében azt írta, hogy Alina Jeremenko Oroszországban született, de Magyarországon él.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik