Eb 2016: kiszivárogtak a mezek, szörnyülködnek az angolok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.13. 09:51
Az uruguayi Todos Sobre Camisetas oldal az esetek túlnyomó részében nem lő kapufát, ha mezek kiszivárogtatásáról van szó, így jó okunk van elhinni, hogy tényleg azt a két szerelést mutatták meg leleplező cikkükben, amelyet az angol labdarúgó-válogatott visel a nyári Európa-bajnokságon.

„El kell viselnünk Roy Hodgsont, most még ez is?” – nagyjából így foglalható össze az angol futballszurkolók hangulata, amióta képet kaptak arról, hogyan fest hazájuk válogatottjának első és második számú meze a franciaországi Eb-n. „El kell viselnünk Roy Hodgsont, most még ez is?” – nagyjából így foglalható össze az angol futballszurkolók hangulata, amióta képet kaptak arról, hogyan fest hazájuk válogatottjának első és második számú meze a franciaországi Eb-n.

A hazai szerelés, piros sportszárral (Forrás: http://todosobrecamisetas.com)
A hazai szerelés, piros sportszárral (Forrás: http://todosobrecamisetas.com)
Az idegenbeli garnitúra, kék sportszárral (Forrás: http://todosobrecamisetas.com)
Az idegenbeli garnitúra, kék sportszárral (Forrás: http://todosobrecamisetas.com)

Ha valaki erős hasonlóságot vél felfedezni az angolok és az Egyesült Államok válogatottjának mezei között, az nem lehet véletlen, mindkét szerelést a Nike gyártja.

A sportszergyártó hivatalosan az angolok márciusi felkészülési mérkőzése előtt mutatja be a mezeket. A „háromoroszlánosok” Németország és Hollandia ellen lépnek pályára a hónap végén.

És a végére még egy idézet, amely hűen tükrözi az angolok hozzáállását a nyári Eb előtt: „Ha gyorsan kiesünk, úgyis mindenki elfelejti, milyen ronda mezben léptünk pályára.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik