Eb 2016: Hodgson nem hitte, hogy valaha ilyet lát

Vágólapra másolva!
2016.06.21. 00:06
Az angol labdarúgó-válogatottat irányító Roy Hodgson csalódottan nyilatkozott a Szlovákia elleni 0–0-s Eb-mérkőzésük után, ám volt, ami bizakodással töltötte el.

„Bosszantó, ha három mérkőzést úgy uralsz, ahogy mi tettük, és mégis csak egyszer győzöl – mondta Hodgson az ITV-nek a szlovákok elleni döntetlen után. – A szurkolók ma is csodálatosak voltak, nagy kár, hogy nem tudtuk nekik megnyerni a meccset. Nem hiszem, hogy sokkal többet tehettünk volna ennél, az elejétől a végéig uraltuk a találkozót, rengeteg lövéssel próbálkoztunk. Nem hittem, hogy valaha látok egy angol válogatottat ennyire fölényben futballozni egy nagy tornán, ez valamelyest elégedettséggel tölt el.”

Könnyen lehet, hogy az angolok a mieinkkel találkoznak a nyolcaddöntőben – ehhez nekünk is csoportmásodikként kell végeznünk –, Hodgson mindenesetre nem fél egyetlen együttestől sem.

„Csalódás a csoport második helye, mivel az élen akartunk végezni. Azonban így is ott vagyunk a legjobb tizenhat között, és azt látva, ahogyan játszunk, egyik válogatottól sem félek.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik