Eb 2016: ezért még egy könnycsepp járna Quaresma arcára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.07. 16:38
Ricardo Quaresma nem kezdő az Európa-bajnokságon döntőt játszó portugál válogatottban, ennek ellenére remek tornája van. Csereként beállva szerzett már győztes gólt, van gólpassza és az ő tizenegyese döntötte el a lengyelek elleni negyedöntőt is. Az elődöntőben csak perceket kapott „az örök ígéretnek, eltékozolt tehetségnek” bélyegzett támadó, de így sem hagyta el a pályát látványos megmozdulás nélkül.

A Wales elleni meccs hosszabbításában, kétgólos portugál vezetésnél Joe Allen idegein táncolt trükkösen, egészen addig, amíg a Liverpool középpályása fel nem rúgta. Keményen.A Wales elleni meccs hosszabbításában, kétgólos portugál vezetésnél Joe Allen idegein táncolt trükkösen, egészen addig, amíg a Liverpool középpályása fel nem rúgta. Keményen.


A második kötény lassítva még fájdalmasabb:

Quaresma második trükkje annyira erősre sikeredett (a portugál drukkerek hangosan kiabálták, hogy RIP Joe Allen), sokak szerint csak ezért elférne még egy tetovált könnycsepp az arcán. Korábban mi is foglalkoztunk a támadó arcán látható könnycseppekkel, amelyek minden bizonnyal elhunyt szerettei iránti érzelmeit szimbolizálják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik