Eb 2016: Del Bosquénak nagyon tetszett Casillas a kispadon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.13. 19:17
Vicente del Bosque spanyol és Pavel Vrba cseh szövetségi kapitány értékelte a hétfő délutáni, egygólos spanyol sikert hozó Eb-csoportmeccset.

„Sok gólhelyzetet dolgoztunk ki, reméljük, a jövőben nem okoz majd nehézséget élni velük. Minden szempontból uraltuk a meccset, ez a legfontosabb. Természetes, hogy több gólt várnak tőlünk, de az elmúlt évekre is visszatekintve, nem mondhatjuk, hogy a játékstílusunk ne lenne célravezető” – mondta Vicente del Bosque, a spanyolok szövetségi kapitánya, akit arról is kérdeztek, milyen szerepet szán majd Iker Casillasnak a tornán. (Hétfőn David de Gea védte a spanyol kaput.)Vicente del Bosque, a spanyolok szövetségi kapitánya, akit arról is kérdeztek, milyen szerepet szán majd Iker Casillasnak a tornán. (Hétfőn David de Gea védte a spanyol kaput.)

„Iker Casillas nagyszerűen viselkedett a kispadon. Megállás nélkül biztatta a pályán lévőket. Ez most nem a legalkalmasabb pillanat arra, hogy eldöntsük, ki véd a következő mérkőzésen, ez majd elválik. De teljesen rendjén való, ha ilyen kérdésekben vita alakul ki.”

„Védekezésünk sikeressége szempontjából szerencsésebb lett volna, ha többet tudunk támadni, de én így is nagyon elégedett vagyok játékosaimmal – értékelt Pavel Vrba, a csehek szakvezetője. – Tudtuk, hogy a torna egyik favoritja ellen kemény próbatétel vár ránk. Náluk volt a labda, ők alakítottak ki helyzeteket, ezzel együtt nagyon fájó ilyen későn gólt kapni. Ráadásul nekünk is voltak lehetőségeink, ami a spanyolok ellenfeleinek ritkán adatik meg. A lehető legtöbbet adtuk ki magunkból, járt volna érte egy pont.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik