Eb 2016: Csányi tisztességes helytállást vár a mieinktől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.12. 19:48
A magyar labdarúgó-válogatott a 2016-os, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon az F-csoportba került Portugália, Izland és Ausztria mellé. Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke mindenekelőtt tisztességes helytállást vár a mieinktől az Eb-n.

„Elsősorban örülni kell neki, hogy ott leszünk az Eb-n, benne vagyunk valamelyik csoportban – jelentette ki első reakciójába az M4 Sportnak Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke. – Lehetett volna könnyebb és nehezebb is a sorsolás, de a felkészülés legalább annyira fontos lesz, mint a sorsolás.”Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke. – Lehetett volna könnyebb és nehezebb is a sorsolás, de a felkészülés legalább annyira fontos lesz, mint a sorsolás.”

„Az osztrák elnökkel épp találkoztam, az elmúlt időszakban nem sikerült barátságos mérkőzés összehozni, de a sors így is összehozott minket. [A portugálokról, az izlandiakról:] Mindkettőtől félni kell. A portugálok az élmezőnyben vannak, míg az északi csapatoktól mindig tartok.”

„A továbbjutásban természetesen reménykedem, de legalábbis a tisztességes helytállásban bízom” – mondta az MLSZ elnöke.

Bernd Storck szövetségi kapitány reakcióját itt olvashatja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik