Eb 2016: beleborzong az ember Buffon szerelmes levelébe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.29. 08:53
Az angol BBC televízió stúdiójában nem akárkik követik figyelemmel az Európa-bajnokság mérkőzéseit. Gary Lineker mellett Gianluca Vialli, Thierry Henry és Vincent Kompany osztja a szakértelmet, és alább épp az olasz válogatott egyik legjobbja kerül szóba.

A felvétel kezdetén az olasz BBC-ről, a Barzagli, Bonucci, Chiellini hátvédsorról van szó. Vialli állítja, a Juventus három játékosa Tarantino híres filmje nyomán Inglourious Basterdsnak (Becstelen brigantyknak) hívják magukat. De nem ez a részlet legérdekesebb része, hanem Gianluigi Buffon focikapuhoz írt szerelmes levele.

A levél zenei és képi aláfestéssel, angolul tárul elénk. A lényeget lefordítjuk, de a videót feltétlenül érdemes megnézni.

„12 éves voltam, amikor hátat fordítottam neked, de a nap, amikortól már nem néztem a szemedbe, irántad érzett szerelmem első napja is volt egyben. Ígéretet tettem: mindent megteszek azért, hogy ne nézzek újra a szemedbe. Fájdalmas volt minden alkalom, amikor mégis meg kellett tennem. Fájt látni, hogy csalódott vagy, amikor megfordultam. 12 éves voltam, amikor hátat fordítottam a kapumnak, és folytatom is, amíg a lábaim, a fejem és a szívem engedi.” Inglourious Basterdsnak (Becstelen brigantyknak) hívják magukat. De nem ez a részlet legérdekesebb része, hanem Gianluigi Buffon focikapuhoz írt szerelmes levele.

A levél zenei és képi aláfestéssel, angolul tárul elénk. A lényeget lefordítjuk, de a videót feltétlenül érdemes megnézni.

„12 éves voltam, amikor hátat fordítottam neked, de a nap, amikortól már nem néztem a szemedbe, irántad érzett szerelmem első napja is volt egyben. Ígéretet tettem: mindent megteszek azért, hogy ne nézzek újra a szemedbe. Fájdalmas volt minden alkalom, amikor mégis meg kellett tennem. Fájt látni, hogy csalódott vagy, amikor megfordultam. 12 éves voltam, amikor hátat fordítottam a kapumnak, és folytatom is, amíg a lábaim, a fejem és a szívem engedi.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik