Törökország: nem tudják, marad-e a Chelsea-vel hírbe hozott Hiddink

Vágólapra másolva!
2011.06.05. 09:02
A Török Labdarúgó-szövetség szóvivője bevallotta, nem tudják, hogy a Belgium elleni pénteki Eb-selejtező (1–1) után sejtelmesen nyilatkozó Guus Hiddink a válogatott szövetségi kapitánya marad-e.

„Mindig ugyanazt mondja, vagyis nem mond semmi konkrétumot. Így aztán azt sem lehetett még hallani tőle, hogy nem megy sehová, továbbra is a török válogatott szövetségi kapitánya marad" – fogalmazott a török szövetség szóvivője.

Guus Hiddinket hírbe hozták az angol élvonalbeli Chelsea jelenleg üres menedzseri posztjával, ennek tükrében keltett feltűnést az, amit a holland szakember a belgiumi 1–1 után nyilatkozott:

„Továbbra is szerződésben állok Törökországgal, de az én koromban mindenképpen tekintetbe kell venni bizonyos fejleményeket, beszélni kell róluk. A kenyerem javát már megettem, ugyanakkor a Chelsea-nél nagyszerű időszakot töltöttem el, ezt mindenki tudja" – válaszolt sejtelmesen Hiddink a jövőjét firtató kérdésre.

Törökország jelenleg még versenyben van a pótselejtezőt jelentő második helyért a 2012-es Európa-bajnokság selejtezőjének Németország uralta A-csoportjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik