Euro 2012: Nehéz ilyen szituációban játszani - Iniesta

Vágólapra másolva!
2012.06.18. 23:41
A hétfő esti Spanyolország–Horvátország (1–0) Eb-mérkőzés (C-csoport) legjobbjának megválasztott Andrés Iniesta és a gólszerző Jesús Navas is elismerően szólt a vereséggel kieső ellenfélről a lefújás után.

Andrés Iniesta (Spanyolország), akit a meccs legjobbjának választottak: – Nagyon nehéz meccs volt, hiszen nekik is megvoltak a helyzeteik. Nehéz olyan szituációban futballozni, amikor már majdnem továbbjutottál, de azért az utolsó pillanatig ott motoszkál benned a kétség. Szerencsére megszereztük a vezetést, és az megnyugtatta a csapatot.Andrés Iniesta (Spanyolország), akit a meccs legjobbjának választottak: – Nagyon nehéz meccs volt, hiszen nekik is megvoltak a helyzeteik. Nehéz olyan szituációban futballozni, amikor már majdnem továbbjutottál, de azért az utolsó pillanatig ott motoszkál benned a kétség. Szerencsére megszereztük a vezetést, és az megnyugtatta a csapatot.

Jesús Navas (Spanyolország), a mérkőzés egyetlen gólszerzője: – Nagyszerű ellenféllel találkoztunk, teljesen kiegyensúlyozott meccs volt. Jól fogtak embert, rettenetesen nehéz volt feltörni a védekezésüket. De bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk megharcolni a győzelemért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik