Euro 2012: Veszélyesebben támadunk, mint a franciák - Casillas

Vágólapra másolva!
2012.06.23. 16:00
A világ- és Európa-bajnoki címvédő spanyol válogatott a franciákkal csap össze a kontinenstorna negyeddöntőjében. Iker Casillas, a spanyolok kapuvédője elmondta, hogy tiszteli ugyan az ellenfél támadóit, egyáltalán nem tart tőlük.

Karim Benzema és Franck Ribéry kiváló, klasszis labdarúgók, de a mi támadójátékunk sokkal jobb, mint a franciáké – így a remek kapus. – A találkozó viszont nehéz lesz, már csak azért is, mert kitűnő edzőjük van. És azt se feledjük, hogy első csalódásom az volt a válogatottban, amikor a 2000-es Eb-n kiütöttek minket a franciák a negyeddöntőben. De hát akkoriban ők voltak a világbajnokok, most pedig már mi vagyunk azok."Karim Benzema és Franck Ribéry kiváló, klasszis labdarúgók, de a mi támadójátékunk sokkal jobb, mint a franciáké – így a remek kapus. – A találkozó viszont nehéz lesz, már csak azért is, mert kitűnő edzőjük van. És azt se feledjük, hogy első csalódásom az volt a válogatottban, amikor a 2000-es Eb-n kiütöttek minket a franciák a negyeddöntőben. De hát akkoriban ők voltak a világbajnokok, most pedig már mi vagyunk azok."

A 2000-es kontinenstornán egyébként az említett találkozón Casillas a kispadon ült, Laurent Blanc, a jelenlegi francia kapitány pedig végigjátszotta a kilencven percet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik