Euro 2012: a Vidi-kapus Bozsovicsot dicséri a montenegrói kapitány

Vágólapra másolva!
2010.10.11. 21:11
Nagy próbatétel előtt áll a labdarúgó Eb-selejtezőket három győzelemmel kezdő Montenegró: Zlatko Krajncar szövetségi kapitány csapata a szintén százszázalékos Angliához látogat. A horvát szakember elsősorban védelme és kapusa – a Videotonban légióskodó Mladen Bozsovics – teljesítményét dicsérte a BBC-nek.

„A védelmünk kitűnően játszik, különösen Marko Basa és Mladen Bozsovics. Simon Vukcsevics szintén remek teljesítményt nyújt a középpályán. Fontos, hogy a játékosainkat büszkeséggel tölti el a nemzeti mez viselése, nagyszerű a csapatszellem, és sikerült meggyőznöm a játékosokat arról, hogy a legnagyobbak ellen is van keresnivalójuk" – nyilatkozta Krajncar. A szakvezető külön kiemelte a svájciak ellen győztes gólt szerző (és nadrágletolással ünnepelő...) Roma-csatárt, Mirko Vucsinicset.

„Mikor a csapat jól játszik, akkor mindig megvillan valaki. Vucsinics valódi klasszis és vezér a pályán, pontosan olyan csapatkapitány, akire szükségünk van. Rendkívül veszélyesen játszott Svájc ellen, megmutatta, hogy a legerősebb védelemnek is be tud találni. Óvatosan optimista vagyok a győzelmeink után: óriási siker lenne, ha az első kettőben végeznénk a csoportban és legalább a rájátszást kiharcolnánk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik