Videó: Szon sérülése után kifakadt a Liverpool ikonja a katari vb miatt

Vágólapra másolva!
2022.11.02. 17:00
A Liverpool ikonja, Jamie Carragher éles kritikát fogalmazott meg az előttünk álló világbajnokság kapcsán – hívta fel a figyelmet a Givemesport.

Jamie Carragher a CBS Sports szakértője volt a Bajnokok Ligája-csoportkör 6., záró fordulójának szerdai játéknapján. A 38-szoros válogatott védő a Tottenham Hotspur sztárjának, Szon Hung Minnek a sérülése után kapta fel a vizet.

„Szerintem hatalmas szégyen – utalt a világbajnokság rendhagyó időpontjára. – Korrupt módon kapta meg Katar a rendezés jogát.”

„A játékosok álma, hogy ott lehessenek a világbajnokságon, de most egy sérülés miatt könnyen lemaradhatnak róla. Ahogyan azt Szonnál és sok más futballistánál is láthattuk már.”


A dél-koreai válogatott sztárját le kellett cserélni a Spurs Marseille elleni BL-mérkőzésén a 29. percben. Szon Hung Min fejsérülést szenvedett, de minden bizonnyal nem kell kihagynia a világbajnokságot. A Liverpool elleni vasárnapi rangadón való szerepeltetése azonban már kérdéses, a támadónak a szeme körül dagadt be az arca.

„Varane sírt, amikor lejött a pályáról a Stamford Bridge-en. Ennyit jelent a vb közelsége – folytatta Carragher. – Akár egy tíznapos vagy kéthetes kihagyást igénylő sérülés miatt maradhat le egy játékos a tornáról, pedig ennek nem szabadna megtörténnie.”

„Minden azzal kezdődött, hogy Katar megkapta a világbajnokság rendezésének jogát, aminek időpontját aztán elmozgatták. Ez szerintem teljes mértékben felháborító!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik