Vb-selejtező: a Manchester City sztárja nem játszhat a magyar válogatott ellen

MTI, V. Á.MTI, V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.08.11. 18:02
null
Foden egy hónap múlva térhet vissza (Fotó: AFP)
Phil Foden, a Manchester City labdarúgója további három-négy hétig nem léphet pályára, ezért a többi között a szeptember 2-án sorra kerülő magyar–angol világbajnoki selejtezőt is ki kell hagynia – írja az MTI.

 

„Még mindig fáj egy kicsit a lábam. Nagyon sajnálom, hogy közvetlenül az Európa-bajnoki döntő előtt sérült meg, de keményen dolgozom, hogy mihamarabb felépüljek” – nyilatkozta szerdán a 21 éves támadó. Hozzátette, körülbelül három-négy hét múlva térhet vissza a pályára.

Foden nem szerepelhetett az olaszok ellen tizenegyespárbajban elveszített Eb-döntőben, majd az angol Szuperkupa-mérkőzést is ki kellett hagynia, amelyen a bajnok Manchester City 1–0-ra kikapott a Leicester Citytől. A Premier League pénteken kezdődő idényében nem játszhat a Tottenham Hotspur, a Norwich City és az Arsenal ellen, míg az angol válogatottban nem számíthatnak rá a Magyarország, az Andorra és a Lengyelország elleni világbajnoki selejtezőkön.

Foden valószínűleg szeptember 11-én térhet vissza, amikor a Manchester City bajnoki mérkőzésen találkozik a Leicesterrel.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik