Vb 2022: súlyos sérülést szenvedett a gálameccsen Dzsudzsák egykori csapattársa

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.12.17. 11:21
null
Dzsudzsák Balázs sok legendával találkozott Katarban (Fotó: instagram.com/kuranyi.k)
Mint arról beszámoltunk, Kevin Kuranyi is elutazott Katarba, a labdarúgó-világbajnokság helyszínére, ahol találkozott egykori csapattársakkal, barátokkal. Az egyik gálameccsen is játszott, gólt szerzett, majd súlyos sérülést szenvedett, és a mentő vitte el – írja a Bild.

Az 52-szeres német válogatott labdarúgó – aki 2012 és 2015 között Dzsudzsák Balázs csapattársa volt a Dinamo Moszkvában, s Katarban több közös kép is készült róluk – a Legendák Tornája elnevezésű rendezvényen az Északi Medvék fantázianevű csapatot erősítette az Afrikai Oroszlánok elleni gálameccsen, és súlyos térdsérülést szenvedett.

Kuranyi megsérült (instagram.com/kuranyi.k)
Kuranyi megsérült (instagram.com/kuranyi.k)

„Rögtön tudtam, hogy valami levált a térdemben. Most még többet nem tudok mondani” – idézte a Bild a sérülése után megszólaló Kevin Kuranyit, akit mentővel vittek el a dohai kórházba. Este aztán megjött a diagnózis...

„Sajnos beigazolódott a félelmünk. Bosszantó, de minden rendben lesz”mondta Kuranyi, akinek térdében nemcsak a porc sérült meg, hanem az elülső keresztszalagja és a meniszkusza is elszakadt. Az egykori klasszis így kénytelen hazarepülni, és otthonról megnézni a világbajnoki döntőt.

Barátai támogatják őt (Fotó: instagram.com/kuranyi.k)
Barátai támogatják őt (Fotó: instagram.com/kuranyi.k)

VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
BRONZMÉRKŐZÉS
16.00:
Horvátország–Marokkó, al-Rajjan, (Halifa Stadion) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

VASÁRNAP
DÖNTŐ
16.00:
Argentína–Franciaország, Loszail (Lusail Iconic Stadion) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik