Vb 2022: Suárez és Cavani sem játszhat a válogatottban

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2021.08.30. 15:45
null
Cavani (balra) és Suárez nem játszik az uruguayi válogatottban szeptemberben (Fotó: AFP)
Különböző okok miatt, de Edinson Cavani és Luis Suárez sem állhat Óscar Tabárez szövetségi kapitány rendelkezésére az uruguayi válogatottban a Peru, a Bolívia és az Ecuador elleni világbajnoki selejtezőkön.

Az Atlético Madrid játékosa, Luis Suárez 70 percet játszott a Villarreal elleni (2–2) spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A meccs utáni orvosi vizsgálatok megállapították, hogy a találkozón gólt is szerző Suárez bal térdében duzzanat keletkezett, és emiatt nem tud hazautazni a válogatottba a szeptemberi tétmeccsekre. Suárez várhatóan egész héten külön edzésmunkát végez majd.

A Manchester United támadója, Edinson Cavani hiányzása már múlt kedd óta biztosra vehető volt, hiszen akkor a Premier League-klubok egyhangúlag úgy döntöttek, hogy a játékosaikat nem engedik el a koronavírus szempontjából vörös zónába eső országokba.

Ha Cavani mégis valahogy játszana, a visszatérése után tíznapos kötelező karanténba kellene vonulnia, és emiatt legalább három mérkőzést is ki kellene hagynia az MU-ban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik