Vb 2022: Kane bevethető lesz az amerikaiak ellen – Southgate

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2022.11.24. 11:07
null
Kane elkerülte a súlyos sérülést (Fotó: AFP)
Elkerülte a súlyosabb sérülést Harry Kane, és rendelkezésre fog állni az Egyesült Államok ellen, jelentette be Gareth Southgate szövetségi kapitány. Az angol válogatott csatára és csapatkapitánya az Irán elleni találkozón sérült meg, ám az incidenst követően még tudta folytatni a játékot.

Harry Kane az Irán ellen 6–2-re megnyert mérkőzésen szenvedett bokasérülést, amely kétségessé tette szereplését az Egyesült Államok ellen. Egy ITV-nek adott interjújában Gareth Southgate kijelentette, hogy a Tottenham Hotspur támadója játékra alkalmas állapotban lesz az amerikaiak ellen, pénteken.

„Kane rendben van. Némi egyéni munkát végzett ma, de újra a csapattal lesz holnap, és készen fog állni a mérkőzésre. Éppen most vizsgáltuk őt meg, hogy megbizonyosodjunk arról, minden rendben van-e. Nem igazán a bokája, inkább a lábfeje a gond. A sérülést okozó becsúszás igazán rossz volt, ám úgy gondolom, ezt olcsón megúsztuk. A lélegzetemet is visszatartottam, amikor a földön feküdt, de amint folytatni tudta a játékot, megnyugodtam” – mondta az angolok szövetségi kapitánya.

Anglia pénteken 20.00-kor az Egyesült Államok ellen lép pályára.

VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
2. FORDULÓ
B-CSOPORT
20.00: Anglia–Egyesült Államok (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik