Vb 2022: „Ezek tolvajok” – Lahoz miatt szidta a spanyolokat az argentin műsorvezető

Vágólapra másolva!
2022.12.15. 20:01
null
Alejandro Fantino Argentína gyarmati múltjára vezette vissza Mateu Lahoz ténykedését (Fotó: infobae.com)
Alaposan kikelt Antonio Mateu Lahoz, a Hollandia–Argentína világbajnoki negyeddöntőn bíráskodó spanyol játékvezető ténykedése ellen Alejandro Fantino. Az argentin újságíró a „Multiverso Fantino” névre keresztelt rádióműsor élő adásában pocskondiázta a játékvezetőt, majd annak hazáját sem kímélte – szúrta ki a Marca.

A játékvezető (Mateu Lahoz – a szerk.) pofája a frászt hozza rám. A spanyolok egytől egyig kurafiak és bolondok. Miért ne lennék dühös? Úgy meglopták Uruguayt, mint mindenki mást (Lahoz nem vezetett mérkőzést Uruguaynak a vb-n – a szerk.). Akkor adnak nekünk tíz percet, amikor… Nem, nekik (a hollandoknak) adtak tíz percet!” – hőbörgött a mérkőzés hajrájában Alejandro Fantino.

„Ezek tolvajok. Ötszáz éven keresztül leraboltak minket. Ötszáz évvel ezelőtt elvitték az aranyunkat és az ezüstünket, betegségeket hoztak ide és tönkrevágtak minket” –
folytatta Spanyolország elleni kirohanását a rutinos műsorvezető.

És ezek a tolvajok most is kicsesznek velünk! Kurafiak! Rabló fattyúk! Ez a tolvaj képes volt tíz percet hosszabbítani!” – reagált a Lahoz által megítélt tízperces ráadásra Fantino.

Alejandro Fantino az argentin média igazi veteránja. Az elmúlt években az ESPN latin-amerikai csatornáján vezetett műsort, de onnan ez év szeptemberében távozott, miután összerúgta a port Sebastián Vignolóval, az ugyancsak tévés műsorvezetőként dolgozó egykori labdarúgóval.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik