Vb 2022: Deschamps megtalálta a Griezmann-ügy jó oldalát

Vágólapra másolva!
2022.09.16. 16:10
null
Félig tele... (Fotó: AFP)
Diego Simeone, az Atlético Madrid argentin vezetőedzője kifakadt a minap: tudja, hogy a csapata jobban játszik Antoine Griezmann-nal, de nem tudja bevetni, csak a mérkőzések utolsó fél órájában. A francia válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps igyekszik a dolgok pozitív oldalát nézni.

 

Antoine Griezmann tavaly került vissza a Barcelonától az Atlético Madridhoz kölcsönbe, tízmillió euróért, két idényre. Ha két év alatt a mérkőzések játékperceinek legalább a felén szerepel, akkor a madridi csapatnak kötelező megvenni őt 40 millió euróért – írtuk tegnap. Ebben az idényben Griezmann csak a mérkőzések második félidejében állt be anyagi okokból, hét mérkőzésen háromszor volt eredményes, összesen 192 perc alatt, 30 percnél többször egyszer sem játszott!

Megszólalt az ügyben a francia válogatott kapitánya, a világbajnoki címvédésre készülő Didier Deschamps is.

„Legalább nem lesz fáradt! A szerződése korlátozza a játékperceit, régen volt már, amikor legutóbb kilencven percet játszott. De ettől még klubja meghatározó tagja, és igyekszik a legtöbbet kihozni magából” – idézi a címvédő mesterét az As.

Legalább egészséges, teheti még hozzá, hiszen a címvédő keretéből egymás után dőlnek ki sérülés miatt az alapemberek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik