Videó: az ecuadori sztár sérülést színlelve menekült a rendőrök elől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.07. 16:34
Enner Valencia a Chile elleni 3–0-s ecuadori győzelemmel záruló világbajnoki selejtező végéhez közeledve a földre rogyott, majd levitték a pályáról. A dél-amerikai sajtó szerint azonban nem sérült meg a játékos, hanem a rendőri őrizet elől menekült.

Valenciáról a héten derült ki, hogy elmaradt az ötéves kislánya után fizetendő 17 ezer dollárnyi (4.6 millió forint) tartásdíjjal – a kijáratnál várakozó rendőrök ezért vették volna őrizetbe az Evertonnál kölcsönben futballozó játékost. A dél-amerikaiak szerint azonban a csatárnak más tervei voltak a meccs után.17 ezer dollárnyi (4.6 millió forint) tartásdíjjal – a kijáratnál várakozó rendőrök ezért vették volna őrizetbe az Evertonnál kölcsönben futballozó játékost. A dél-amerikaiak szerint azonban a csatárnak más tervei voltak a meccs után.

Az ecuadori válogatott labdarúgó a mérkőzés 80. percében lefeküdt a földre, majd jelezte, hogy nem tudja tovább folytatni a játékot. Az érte érkező golfkocsi levitte a pályáról, és innentől fordult bizarrá a történet, ugyanis a kijáratnál készenlétben álló rendőrök elkezdték üldözni a Valenciával elguruló kiskocsit.

Az ecuadori szakmai stáb ezután győzködni kezdte a hatósági személyeket, hogy legalább az öltözőbe engedjék be a játékost, néhány órával később már Valencia ügyvédje is intézkedett, és elérte, hogy megszüntessék a védencére kirótt elfogatási parancsot.

Andrés Muñoz Araneda on Twitter


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik