Vb 2018: „Nehéz megérteni” – Higuaín édesapja üzent Sampaolinak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.04. 18:13
null
Higuaín (jobbra) összesen 132 percet játszott a világbajnokságon (Fotó: AFP)
Az argentin labdarúgó-válogatott csatárának, Gonzalo Higuaínnak az édesapja is azok közé tartozik, akik értetlenül állnak Jorge Sampaoli szövetségi kapitány néhány döntése előtt az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon. Jorge Higuaín főleg azt kifogásolja, hogy a Franciaország elleni nyolcaddöntőben (3–4) fia és Sergio Agüero is a kispadon kezdett.

„Nem tudok olyan értelmes magyarázatot, amely felmenthetné Sampaolit – mondta Higuaín édesapja a Canal Americának. – Nem tudom, hogy miért »hamis kilencessel« játszott Franciaország ellen. Biztosan megvannak az okai, ám néha nehéz megérteni ezeket. Van két játékosod, akik 600 gólt szereztek, de egyiket sem nevezed a kezdőcsapatba? Ha nem kedveled az egyikőjüket, tedd be a másikat!”

Az argentin válogatott támadósorában Lionel Messi mellett Cristian Pavón és Ángel Di María kapott lehetőséget a franciákkal szemben 4–3-ra elveszített mérkőzésen, míg a ráadás perceiben gólt szerző Agüero a 66. percben állt be. Higuaín és Paulo Dybala az egész meccsen a kispadon ült.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik