Vb 2018: a könnyeivel küszködő peruinak pszichológus segített a szünetben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.16. 22:55
Dánia 1–0-s győzelmet aratott Peru felett a labdarúgó-világbajnokság C-csoportjában. A peruiak büntetőt hibáztak, Christian Cueva égbe lőtte a labdát. A szünetben pszichológus segített neki feldolgozni az esetet.

Az már az élő közvetítésben is látszott, hogy Christian Cuevát teljesen földhöz vágta, hogy gól nélküli állásnál égbe lőtte Dánia ellen a megítélt büntetőt. A szünetben a csapattársai vigasztalták, miközben ő a könnyeivel küszködött.Christian Cuevát teljesen földhöz vágta, hogy gól nélküli állásnál égbe lőtte Dánia ellen a megítélt büntetőt. A szünetben a csapattársai vigasztalták, miközben ő a könnyeivel küszködött.

A perui sajtó beszámolója szerint azonban társainak nem sikerült a lelkére hatniuk, ezért előbb Ricardo Gareca szövetségi kapitány, majd a csapat pszichológusa, Marcelo Márquez is beszélgetett vele. Elmondásuk szerint jó negyedóra telt el, mire sikerült valamelyest túltennie magát az eseten, és ismét a mérkőzésre tudott összpontosítani.

FIFA VILÁGBAJNOKSÁG 2018, OROSZORSZÁG
C-CSOPORT

PERU–DÁNIA 0–1 (0–0)
Szaranszk, Mordovija Aréna, 40 502 néző. Vezette: Gassama (gambiai)
PERU: Gallese – Advíncula, A. Rodríguez, C. Ramos, Trauco – R. Tapia (Aquino, 87.), Yotún – A. Carrillo, Cueva, E. Flores (Guerrero, 62.) – Farfán (Ruidíaz, 85.). Szövetségi kapitány: Ricardo Gareca
DÁNIA: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, A. Christensen (M. Jörgensen, 81.), Stryger Larsen – Kvist (Schöne, 36.), Eriksen, Delaney – Y. Poulsen, N. Jörgensen, Sisto (Braithwaite, 67.). Szövetségi kapitány: Age Hareide
Gólszerző: Y. Poulsen (59.)
Sárga lap: R. Tapia (38.), ill. Delaney (86.), Y. Poulsen (93.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik