Vb 2018: az angol játékos ettől lesz kirobbanó erőben ma este

Vágólapra másolva!
2018.07.11. 13:50
A labdarúgók étrendje nagy hatással van a teljesítményükre, nem véletlen, hogy a csapatok mellett dietetikusok, táplálkozás-szakértők és saját szakácsok dolgoznak. 

A meccsek előtt különösen fontos a magas szénhidráttartalom bevitele – a Csupasport cikkéből kiderül, mit eszik az angol válogatott Kyle Walker, hogy ideális erőállapotban legyen a horvátok elleni ma esti vb-elődöntőre. A meccsek előtt különösen fontos a magas szénhidráttartalom bevitele – a Csupasport cikkéből kiderül, mit eszik az angol válogatott Kyle Walker, hogy ideális erőállapotban legyen a horvátok elleni ma esti vb-elődöntőre.

A Csupasporton olvashatnak továbbá arról, miért érdemes rendszeresen úsznia annak, aki egyébként a futásra esküszik; segítünk azoknak, akik szeretnének személyi edzővel dolgozni, de nem tudják, hogyan találják meg a megfelelő szakembert; útmutatót nyújtunk továbbá azoknak, akik szeretnének megtanulni folyékonyan beszélni horgásznyelven.

És ahogy májusban is közöltünk egy 15 oldalas válogatást honlapunk havi cikkeiből, úgy természetesen elkészült látványos júniusi lapozgatónk is: magyar nindzsa, Dombi-sztorik, Mount Everest-hódítás és sok minden más újratöltve! Íme, a Csupasport cikkgyűjteménye.

www.csupasport.hu

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik