FFT: az eltökélt Neymarban a brazilok összes reménye

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.23. 17:45
null
Ha ezt a fickót még védekezni is látjuk, akkor bármi lehetséges (Fotó: AFP)
A braziloknak nem könnyű elfelejteniük a négy évvel ezelőtti, Németország ellen elszenvedett 7–1-es, történelmi vereséget, de Neymar eltökélt, hogy Oroszországból szebb emlékekkel térjenek haza. Vajon tovább tud lépni a selecao? Ha ezt a fickót még védekezni is látjuk, akkor bármi lehetséges.

 

A FourFourTwo magazin terjedelmes összeállításából kiderül, hogy az ötszörös világbajnok az új szövetségi kapitány, Tite érkezésével nagy változásokon esett át, és a nyári világbajnokságot önbizalomtól duzzadva kezdheti.

Huszonhat évesen Neymar a második világbajnokságára készül, ezúttal nem a torna reklámarcaként, hanem a világ legdrágább játékosaként. Pályafutása hihetetlenül eseménydúsan alakult a négy évvel ezelőtti sérülést követően: segítségével triplázott a Barcelona 2015-ben, olimpiai arany fűződik a nevéhez, és 222 millió euróért átigazolta a PSG. Újabb és újabb trófeákat szerezve a világ egyik legjelentősebb játékosává vált, de világbajnoki címet még nem ünnepelhetett.

Oroszországban vajon képes lesz arra, hogy sérüléséből felépülve, talán nem is teljesen százszázalékosan végső győzelemre vezesse hazája tizenegyét?

A teljes cikket elolvashatja a FourFourTwo magazin honlapján, ide kattintva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik