Videó: ott van apu! Bruno Fernandes kislányától kiakad a cukiságfaktor

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.05.26. 10:28
null
Bruno Fernandes kirobbanó formában van (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a portugál válogatott is kihirdette a részben Magyarországon rendezendő tornára készülő keretét, amelyből nem hiányozhatott a Manchester United klasszisa, Bruno Fernandes sem. A 26 éves támadó középpályás kislánya, Matilde a tévéből tudta meg, hogy apukáját is behívták, amire nagyon édesen reagált – derült ki az MU Instagramra posztolt videójából.

Bruno Fernandest másfél évvel ezelőtt, 2020 januárjában szerződtette az angol Manchester United. A portugál klasszis vezérré lépett elő az MU-ban, ontja a gólokat és a gólpasszokat is, így nem lehetett kérdés, hogy meghívót kap a portugál válogatott Eb-keretébe. Matilde, Bruno Fernandes négyéves kislánya a tévéből tudta meg, hogy édesapját is behívták.


Bruno Fernandes előszerettel posztol a családjáról képeket az Instagramra. Fia, Goncalo 2020 szeptemberében született meg.




A portugál válogatott május 27-én kezdi meg az Eb előtti edzőtáborát. Azt pedig hetek óta tudni, hogy a torna alatt Budapesten állomásozik majd. Az F-csoportban előbb Budapesten Magyarországgal, majd Münchenben Németországgal, végül pedig Franciaországgal meccselnek Bruno Fernandesék a Puskás Arénában.

EURÓPA-BAJNOKSÁG
AZ F-CSOPORT (BUDAPEST, MÜNCHEN) PROGRAMJA
Június 15., kedd, 18.00
Budapest
Magyarország–Portugália
Június 15., kedd, 21.00
München
Franciaország–Németország
Június 19., szombat, 15.00
Budapest
Magyarország–Franciaország
Június 19., szombat, 18.00
München
Portugália–Németország
Június 23., szerda, 21.00
Budapest
Portugália–Franciaország
Június 23., szerda, 21.00
München
Németország–Magyarország
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik