MU: Rashford a Twitteren megerősítette Sancho érkezését, de...

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.06.30. 16:59
null
Vajon tényleg feltörték Rashford fiókját vagy csak elszólta magát az angol csatár? (Fotó: AFP)
Kedden az angol válogatott és a Manchester United labdarúgócsapatának támadója, Marcus Rashford egy szurkoló írására erősítette meg, hogy Jadon Sancho az Old Traffordon folytatja. Később azonban törölte a bejegyzést, s azt állította, hogy feltörték a Twitter-fiókját.

 

Már korábban is beszámoltunk arról, hogy a Manchester United a nyáron szerződtetné Jadon Sanchót,aki állítólag több csapattársának is elárulta, hogy az Old Trafford felé tart.

Sajtóhírek szerint a Borussia Dortmund elutasította a „vörös ördögök” 67 millió fontos ajánlatát, ám az MU azóta már jelezte a németeknek, hogy 77.5 milliót is hajlandó lenne fizetni a 21 éves tehetségért – írja a Sport Bible.

Kedden egy lelkes Man. United-szurkoló Rashford hivatalos Twitter-oldalára írta, hogy „jelentsék be Sancho szerződtetését”. Az angol válogatott támadó egy „igennel” reagált is az írásra.

 


A drukkerek azonnal „megőrültek”, számukra ez felért egy hivatalos bejelentéssel. Rashford azonban szerdán lelombozta a klub szimpatizánsait – állítása szerint feltörték a Twitter-fiókját, s csak ma reggel kapta vissza a felhasználóját. A tweetet természetesen törölte.


A fiatal szélső egyelőre nem tudta megmutatni magát az Európa-bajnokságon, hiszen Gareth Southgate szövetségi kapitány négy mérkőzésen csupán hét percre cserélte be, egyszer a keretbe sem nevezte. Ezzel dortmundi csapattársa, Erling Haaland sem volt kibékülve: „Ideje lenne becserélni Sanchót...” – írta a norvég a Twitteren az angol–német meccs közben.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik