Eb 2020: Rashford a torna után dönt a vállműtétről

I. SZ., MTII. SZ., MTI
Vágólapra másolva!
2021.06.25. 10:13
null
Marcus Rashford vállműtéten eshet át (Fotó: AFP)
Marcus Rashford, az angol válogatott támadója csak a labdarúgó Európa-bajnokság után dönt arról, hogy sérült vállát megműtteti-e.

A Manchester United támadója – aki eddig csak csereként kapott lehetőséget a kontinensviadalon – november óta bajlódik a vállával.

„Nem vagyok százszázalékosan biztos abban, hogy szükségem van az operációra. Amikor itt végzünk, lesz néhány hetem a pihenésre, és majd akkor eldöntöm, hogyan tovább” – fogalmazott a 23 éves játékos, hozzátéve, nem tudja, mennyi kihagyást jelentene az esetleges beavatkozás.

Rashford a szezon vége felé formahanyatlással küzdött, klubja utolsó tíz meccsén csupán egy gólt szerzett, és saját bevallása szerint az Eb-n sincs a legjobb állapotban.

„Nem tudom, mi okozza a vállproblémámat, de igazából szinte az egész idényt így csináltam végig. Ha jól tudom, 36 gólban voltam benne, így nem tehetek magamnak szemrehányást. Egyszerűen ilyen a hozzáállásom, minden meccsen ott akarok lenni” – mondta.

Az angolok a magyarok csoportjából továbbjutó németekkel játszanak az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében, jövő kedden, a londoni Wembley Stadionban.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik