Eb 2020: csaknem másfélmillió fogadás érkezett a magyar meccsre

Vágólapra másolva!
2021.06.16. 15:08
null
Mintegy 1 millió 300 ezer fogadás érkezett a magyar–portugál összecsapásra (Fotó: AFP)
A részben hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott a címvédő Portugália ellen kezdte meg szereplését a Puskás Arénában. A Szerencsejáték Zrt. közleményéből kiderül, a Tippmixen és Tippmixprón összesen csaknem 1 millió 300 ezer fogadás érkezett a találkozóra, és 886 millió forintnál is több nyeremény került kifizetésre.

 

Az egyik legnépszerűbb fogadási lehetőségnek a „Gólszám 2.5” opció bizonyult: a három kései találatnak köszönhetően a beérkezett fogadások 97 százaléka, közel 54 ezer tipp lett nyertes, míg a „Melyik csapat kap több büntetőlapot?” lehetőségnél a „Magyarország” kimenetel vált kifizetődővé, ugyanis míg portugál részről csak Rúben Dias kapott sárga lapot, addig a mieinktől Loic Nego és Willi Orbán is sárga lapos figyelmeztetésben részesült, így közel 42 ezer tipp bizonyult jónak az 1.61-es nyereményszorzó mellett.

A magyarok vereségére az 1X2 fogadási lehetőségnél 1.42-es volt a szorzó, és 250 ezernél is több helyes fogadás érkezett, így 351 millió forint került kifizetésre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik